Uw eigen pagina op deze website?

Meer informatie

Vakantie en recreatiewijzer

Hieronder kunt u zoeken op het "type" zorg instelling en op "plaats" of maak een keuze uit het linker menu

Camping "de Uilenberg"
Camping

De Camping ligt centraal in Drenthe. Door de centrale ligging (tussen Emmen en Coevorden) biedt de camping veel mogelijkheden voor verschillende activiteiten.


De camping ligt aan de Hogeveense vaart, ideaal viswater en vaarwater, diverse fiets- en wandelroutes w.o. het Pieterpad.


Op de camping is een kleine kinderboerderij en een kantine met overdekt terras, met uitzicht op de dieren, de kantine is het gehele jaar geopend; voor feestjes en partijen maar ook voor de dagbesteding, geen zaal huur & consumptie € 1,-.


U kunt bij ons terecht voor het huren van een stacaravan of toercaravan en Bed & Breakfast. 


Grotere groepen zijn welkom.


Meer informatie: www.deuilenberg.nl of 0591 - 564745 / 06 - 289 46 936

phone: 0591-564745 / 06-28946936

www.deuilenberg.nl

Veldweg 1, 7845 TC

Holsloot, Drenthe, Netherlands

Minicamping Koolswegje
Minicamping Koolswegje

Onze camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober.


De camping is rustig gelegen op 800 meter van Cadzand-dorp en op 2 km van het strand. Onze camping heeft 25 plaatsen waarvan de grootte varieert van 135 tot 150 m2 met elk een 10 ampère stopcontact. Tevens is er een veldje waar 10 caravans en tenten kunnen staan en waar U een prachtig uitzicht over de polder heeft.


Op de camping is sinds 2012 WiFi aanwezig.


De camping is voorzien van een nieuw sanitairgebouw met 4 douches, bij de wastafels is er gratis warm water, 4 toiletten, een buitenwasplaats met twee warmwater tappunten. Voor warm water wordt €0.50 in rekening gebracht.


Voor € 0.50 kunt u 5 minuten heerlijk douchen.


Voor de kinderen is er een glijbaan, een schommel, een watertafel, een zandbak, een trampoline,verschillende skelters en een volleybalnet.


De camping heeft een aparte parkeerplaats. Hiermee voorkomen we dat de auto's bij de tent of caravan staan.


Voor de strandliefhebbers is het maar 10 minuten met de fiets om bij de zee te komen.


We liggen ook dichtbij het natuurreservaat ''Het Zwin''. Het vertoeven op het strand is echt genieten; bij mooi weer zeker. Maar is het weer wat minder en staat er dan een stevige zuidwestenwind, dan is de sfeer er niet minder om. We beschikken over zeer brede zandstranden.


Cadzand is ook bekend om het ''haaientanden zoeken". Menig campinggast wordt hierdoor aangestoken.


Ook de fietsliefhebber komt hier aan zijn trekken. We beschikken hier over goed aangelegde fietspaden. Door de duinen kunnen er mooie tochten worden gemaakt maar ook in de omgeving zijn er genoeg fietsmogelijkheden en ondertussen maar genieten van de landbouwgewassen, die hier in Zeeuws Vlaanderen geteeld worden.Naast onze minicamping beheren wij een akkerbouwbedrijf waar wij verschillende gewassen telen. Aardappelen, uien, graszaad, tarwe en suikerbieten. Omdat wij alle gewassen zelf zaaien, planten en oogsten, hebben wij verschillende grote machines in de loods staan. Dit heeft aantrekkingskracht op de vele kinderen die wij in het hoogseizoen te gast hebben.


Het is toegestaan om bij ons in de loods rond te kijken als de kinderen onder begeleiding zijn, !

phone: 0117-391918

minicampingkoolswegje.nl

j.j.m.kools@agroweb.nl

Koolswegje 3, 4506 HA

Cadzand, Zeeland, Netherlands

  • 1

Copyright vakantie en recreatie wijzer